O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

21 august 2010

Vinete în sos de iaurt

O rețetă mai deosebită.

Ingrediente: 

2 vinete de mărime medie; 4 linguri cu ulei, o ceapă, chimen, chilli sau boia, sare, o cană iaurt natural, frunze de mentă.

Folosim vinete coapte, ca la salata de vinete clasică. 

Calim ceapa tocată in ulei, 1-2 minute, împreună cu chimenul. Adăugăm pudra de chilli, sarea, iaurtul și mentă tocată și omogenizăm repede. 

Punem și vinetele scurse și tocate și le sotăm cam  5-7 minute, până ce scade lichidul.

Punem pe un platou și ornăm cu fruze de mentă. 

Este o rețetă indiană.

3 comentarii:

María Alonso spunea...

Îmi place vânătă. Nu am stiut reteta, dar are foarte bună imagine Felicitări şi pupici!

(Me gusta la berenjena.
No conocía la receta pero tiene muy buena imagen
Felicidades y besitos!!)

Maria spunea...

Da, mi s-a părut interesantă, dar incă nu am făcut-o.

Adriana spunea...

Nu stiam ca vanata merge condimentata cu menta...O sa incerc si eu...

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape