O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

2 mai 2011

Prăjitură cu cacao - de post

3 cesti de făină 
2 ceşti de zahăr tos 
1 / 3 ceasca de cacao 
2 linguriţe praf de copt 
1 lingurita de sare  
1 lingurita extract de vanilie 
2 linguri de otet alb 
3 / 4 ceasca de ulei vegetal 
2 cesti de apa rece 

Preincalzeste cuptorul . 
Amestecă împreună făina, praf de copt, cacao, sare şi zahăr. Fă 3 găuri în amestecul de făină şi adaugă ulei vegetal în una, oţet în alta şi vanilie la ultima. Se toarnă apă şi se amestecă ingredientele împreună, până când se omogenizează. 

Se pune in forme de chec sau de tartă și se coace timp de 25 - 30 de minute, până când partea de sus este elastică şi dacă se  inserează o scobitoare în centru, aceasta iese uscată. Se răceşte în formă.

Niciun comentariu:

căutare personalizată