O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

24 februarie 2010

Paella de legume


O reteta mai deosebita de post.
Ingrediente: o ceapa mare tocata, 340 g de orez cu bob lung, supa de legume, şofran, 4 căţei de usturoi, tocati, 175 g mazăre congelata si apoi fiarta, 2 ardeii graşi tocati si 1 ardei iute tocat - dupa gust, 175 g ciupercute din conserva sau fierte, 4 rosii mari proaspete sau conservate, 175 g păstăi fierte, sare şi piper negru proaspăt măcinat, eventual curry.

Se încălzeşte uleiul intr-o tigaie mare sau wok. Se adaugă ceapa tocata si se caleste la foc blând circa 10 minute sau până când devine translucida. Adaugati orezul si fierbeti la foc moderat, amestecand constant, timp de câteva minute. Apoi începeti sa turnati supa şi se fierbe până când scade, apoi se adaugă mazarea, fasolea, ardeiul, ciupercile, şofranul şi usturoiul. Continuaţi sa gătiti timp de 5 minute sau până când orezul e fiert, apoi se amestecă cu restul ingredientelor şi se fierb putin impreuna.

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape