O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

3 martie 2009

Tocăniţă de soia cu legume

Ingrediente: 100 g soia cuburi - inmuiata cu apa calda, sare si vegeta naturala, 100g ceapă, 200 g ardei, 300 g roşii, 200 g morcov, 50 g ulei, pătrunjel verde, condimente – dafin, piper, boia.
Mod de preparare:
Soia se fierbe 10 minute si se stoarce apoi se înabuşă în apă cu ulei; se adaugă, treptat, în funcţie de durata necesară fierberii, şi legumele: ceapa tocată, morcovul ras, ardeii, iar la final, roşiile decojite şi tocate. Se adaugă câte puţină apă caldă, în timpul fierberii, atât cât să rezulte un sos potrivit de consistent. Mâncarea se serveşte cu pătrunjel verde.

Niciun comentariu:

căutare personalizată