O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

1 martie 2009

Salata de paste colorate, legume si oua

Folosim 250 g paste colorate (natural, cu suc de rosii si spanac - cititi pe eticheta) sau de care avem (paste integrale sau obisnuite), o cana de mazare si cuburi de morcovi - congelate si fierte, o cescuta de boabe de porumb fiert, 2 castraveti murati sau marinati - de care aveti, 3 oua fierte tari.
Pentru sos: o cana cu 300 g smintina amestecata cu o lingura de ketchup si putina zeama de lamaie.
Fierbem pastele al dente - dar ca sa nu fie tari, le lasam vreo 5 minute in apa in care au fiert, si apoi le clatim cu apa rece.
Amestecam pastele cu legumele si cu sosul. Ornam cu oua fierte taiate in sferturi.

Niciun comentariu:

căutare personalizată