O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

22 martie 2010

Salata cu ardei si rosii coapte

3-4 rosii mari,  1 ardei mare rosu sau 1 gogsar, 1 ardei mare galben sau verde, 1 ardei portocaliu, 6 căţei de usturoi, suc de la o lamaie, sare, piper negru, ulei de măsline extravirgin .

Coacem pe gratar rosiile si ardeii, si usturoiul  necurăţat, până când sunt uniform carbonizate. Le punem într-o pungă de hârtie pe care o prindem la gura cu un carlig si lasam legumele sa "transpire" 15-20 de minute si apoi le decojim. Punem intr-un castron roşiile taiate cuburi impreuna cu zeama lor; taiem ardeii taietei si tocam usturoiul si le amestecam. Se adaugă suc proaspăt de lămâie, sare şi piper, ulei de măsline.

Niciun comentariu:

căutare personalizată