Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
20 septembrie 2009
Sos din gogosari, pentru paste, pizza etc.
2 ardei roşii caliti si mixati
3 căţei de usturoi, tocati
1 lingura de ulei de măsline
1 / 2 lingura de oregano
1 / 2 lingura de busuioc
1 / 2 lingura de cimbru
1 / 2 linguriţe de piper
1 / 8 linguriţă de sare
2 linguri de branza rasa (parmezan)
Intr-o tigaie incingem uleiul de măsline. Sotam usturoiul, adaugam condimentele si calim timp de aproximativ 2 minute.
Adăugaţi piureul de ardei, mai lasam pe foc până ce sosul incepe sa fierba. Adaugam branza de capra şi se amestecă până se topeşte. Se maim fierbe timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu