Ingrediente:
300 g brînză de vaca, 50 g unt, 50 g ceapă verde, 100 g morcov ras, mărar sau pătrunjel, chimen, susan sau nuci.
Mod de preparare:
Se freacă bine brânza cu untul şi cu sare, se adaugă ceaopa şi o parte se amestecă cu ă+elina, o parte cu morcovul, ambele trecut prin răzătoarea mică. Din aceset paste se modelează mic chifteluţie, care se trec apoi prin marar tocat, astfel încât să fie bine acoperite. Altele se trec prin morcov ras amestecat cu boia, altele prin pătrunjel, altele prin chimen, susan sau nuci tocate. Se aşează pe frunze de salată verde, alternând culorile şi ornând după sezon cu ridichi de lună, ardei gras, roşii etc. Obţineţi astfel un aperitiv delicios şi aspectuos.
Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

căutare personalizată

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu