O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

25 martie 2009

Tarta cu conopida, brocoli si branza

Crusta: 2 cani de cartofi rasi, 1/4 cana ceapa tocata, sare, 1 ou batut.
Umplutura: o conopida, o bucata de brocoli, 2 oua, o ceasca de lapte (de soia), o bucata de branza - cascaval, cedar, 2 linguri ulei de masline, o ceapa mare tocata, 2 catei de usturoi, sare si piper, busuioc verde, cimbru, boia.
Facem crusta amestecand toate ingredientele pe care le punem intr-un vas Jena uns cu ulei; coacem timp de 30 de minute, le ungem cu o lingura de ulei si le mai coacem 10 minute. O dam deoparte si presaram un strat de branza rasa.
Facem umplutura: calim in ulei ceapa si usturoiul, cu sare, piper, verdeata si condimente, cam vreo 5 minute. Aduagam conopida si brocoli taiate in buchetele mici si le sotam cam vreo 10-15 minute.
Le turnam apoi in crusta si radem deasupra branza din abundenta. Batem ouale si le amestecam cu laptele, apoi le turnam peste tarta. Presaram boia de ardei si dam la cuptor pana se rumeneste.

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape