O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

9 aprilie 2009

Budinca de peste


Avem nevoie de circa 1 kg de salau sau alt fel de peste cu carne alba, 150 g de franzela mai veche, 100 g unt, 4 oua, o cesca cu lapte, o lingura de faina, sare, piper, nucsoara.
Folosim peste file sau peste pe care il curatam de piele si oase. Punem franzela la inmuiat in lapte rece. Pestele crud il tocam prin masina, il amestecam cu painea, cu sare si piper. Adaugam untul moale, apoi cate un galbenus, faina si la final albusurile batute spuma. Coacem budinca intr-un vas de jena (sau in forme mici) asezat intr-alt vas umplut cu apa. Servim budinca fierbinte, cu sos de unt sau sos alb cu smantana.

3 comentarii:

Amy spunea...

Treci pe la mine ca am o surpriza pt tine !!!

Pupici Amy

Ana spunea...

Hristos, Lumina Lumii, sa va lumineze inima si viata ,daruindu-va dar peste dar ! Hristos a Inviat!

Me spunea...

So Nice...attractive and good work by you ...i like it and appreciate you...keep it up ...good work done by you.


Poultry

Fashion


Thanks !!!

căutare personalizată