O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

23 februarie 2009

Salata colorata cu legume fierte

Facem rost de o sfecla rosie fiarta, 5 cartofi fierti, 1 morcov fiert,  o mana de mazare din conserva sau congelata si fiarta, 1 castravete si un gogosar in otet, 2 oua fierte, o ceapa (rosie), ulei, otet si sare dupa gust.

Sa trecem la treaba: Taiem legumele fierte in felii, le asezam alternativ,  in cerc, pe un platou; presaram mazarea si ceapa taiata felii,  turnam o parte din sosul vinegreta. Ornam cu oua felii, castraveti si gogosari murati; turnam restul de sos. Lasam la rece o ora.

A doua varianta: taiem legumele cuburi  - mai mari decat la salata boeuf - amestecam totul si servim in portii individuale, in cosulete de salata verde.

Niciun comentariu:

căutare personalizată