O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

4 februarie 2010

Semneaza petitia: "Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium"

DACA NICI ACUM NU REACTIONAM, ATUNCI CAND ?
Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania . De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.
Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius".
Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania , urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA,
Canada si Marea Britanie.
Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius" , folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (S.L.)
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html

2 comentarii:

Anonim spunea...

sint impotriva folosirii de initium si impotriva oricaror substante neecologice si non organice,atit de periculoase pt. sanatatea omului!

Anonim spunea...

Din pacate s-a vorbit prea putin despre ac lucru. Trebuia sa se spuna la stiri ca taranii romani sa nu foloseasca asa ceva eltfel noi toti vom manca produse contaminate fara sa stim sau mai rau le vom alege pe cele modificate genetic din alte tari

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape