O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

29 septembrie 2010

Budincă de dovlecei


Mai intăi fierbem dovleceii, 2-3 bucăți, tăiați cuburi și curățați de coajă. 
Ii lăsăm să se scurgă și să se răcească.
Intr-un castron amestecăm 4 ouă - sau mai mult, depinde de câți dovlecei avem - cu brânză - cam o cană. Se poate pune caș, telemea, cașcaval sau chiar brânză de vaci, dar amestecată cu puțin cașcaval sau caș. Potrivim de sare și piper, amestecăm cu dovleceii și dăm la cuptor până se rumenește. Eu am servit-o cu sos de ardei iute. 

Un comentariu:

Me spunea...

So Nice...attractive and good work by you ...i like it and appreciate you...keep it up ...good work done by you.


Poultry

Fashion


Thanks !!!

căutare personalizată