Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
29 septembrie 2010
Budincă de dovlecei
Mai intăi fierbem dovleceii, 2-3 bucăți, tăiați cuburi și curățați de coajă.
Ii lăsăm să se scurgă și să se răcească.
Intr-un castron amestecăm 4 ouă - sau mai mult, depinde de câți dovlecei avem - cu brânză - cam o cană. Se poate pune caș, telemea, cașcaval sau chiar brânză de vaci, dar amestecată cu puțin cașcaval sau caș. Potrivim de sare și piper, amestecăm cu dovleceii și dăm la cuptor până se rumenește. Eu am servit-o cu sos de ardei iute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu