O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

24 martie 2009

Piure de cartofi cu ton

Facem mancarea cu 5 cartofi, o lingura malai, o conserva de ton in suc propriu, o cana lapte, 3linguri unt, 5 linguri de brinza rasa, o lingurita faina, nucsoara, piper, sare.
Fierbem cartofii si ii facem piure, cu putin unt si lapte. Punem piureul intr-un vas de Jena.Facem un sos alb topind untul, punand faina si malaiul. Amestecam si subtiem cu laptele. Lasam sa se racoreasca si punem si celelate ingrediente. Presaram cu branza si dam la cuptor. Cui iiplace,poate adauga un ardei tocat sau sos de rosii.

2 comentarii:

laura laurentiu spunea...

Felicitari pentru blog si pentru retetele interesante, te asteapta un premiu la mine!

MariaB spunea...

Multumesc din suflet; ma simt onorata.

căutare personalizată