Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
14 mai 2009
Sos tartar
Vom folosi un galbenus, 1-2 linguri de zeama de lamaie (otet), o lingura cu mustar, 100-150 ml ulei, un castravecior mic cornison taiat cuburi ( murat sau marinat), o lingura de capere, o lingura de patrunjel verde tocat, un catel mic de usturoi zdrobit, sare si piper.Amestecam galbenusul cu usturoiul zdrobit, mustarul si sarea. Adaugam uleiul pana ce obtinem maioneaza, apoi incorpram restul ingredientelor.
Este un sos foarte gustos, pe care il putem servi la peste, oua, legume fierte, salate diverse.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
Un comentariu:
Multumesc pentru comentariul de la www.cinefilblog.wordpress.com Am "tras si eu cu ochiul" la acest blog si chiar mi-a placut pentru ca este folositor pentru cei care vor sa tina post, pentru vegetarieni, pentru detoxifierea organismului... Va mai astept!
Trimiteți un comentariu