Ingrediente:
4 mere, 2 oua, 2 linguri zahar, 2-3 linguri de făină, zahar vanilat, scorțișoară, sare, 1 pahar ulei.
Merele curățate se rad prin răzătoarea mare, se amesteca cu puțin zahăr - depinde de cât sunt de acre merele, cu ouăle batute un pic și puțină făină.
Rezultă o compoziție ca de clătite, dar groasă.
Cu lingura punem chiftelele în ulei încins, le prajim pe ambeel părți șidupă ce le scoate, le pudrăm cuzahăr.
Sunt aromate și gustoase.
4 comentarii:
Tiene una pinta estupenda.
Me puedo llevar una prueba para el camino???
Besitos!!!!!!!!!!!!!
buna, esti de acord cu un schimb de link ? eu deja te-am adaugat in blogroll ;)) multumesc
www.retete-bune.net
Da, cu placere, Maria!
Desisalva, și eu am facut la fel.
Trimiteți un comentariu