O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

6 martie 2009

Tarte cu somon


Aluat: 250 g faina, 2 oua, 50 g unt, sare; amestecam si facem un aluat cu care imbracam formele de tarta.
Umplutura: o legatura ceapa verde, 2 ardei grasi colorati, ulei de masline, 2 oua, 2 linguri branza de vaci, 300 g somon, o lamaie.
Somonul se taie cubulete si se stropeste cu zeama de lamaie. Calim ceapa taiata bucatele nu foarte mici si ardeii cubulete. Amestecam pestele cu legumele, saram si condimentam dupa gust si umplem tartele.
Amestecam cele 2 oua cu branza si facem un amestec care se toarna deasupra. Se coc in cuptorul incins.

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape