Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
6 martie 2009
Tarte cu somon
Aluat: 250 g faina, 2 oua, 50 g unt, sare; amestecam si facem un aluat cu care imbracam formele de tarta.
Umplutura: o legatura ceapa verde, 2 ardei grasi colorati, ulei de masline, 2 oua, 2 linguri branza de vaci, 300 g somon, o lamaie.
Somonul se taie cubulete si se stropeste cu zeama de lamaie. Calim ceapa taiata bucatele nu foarte mici si ardeii cubulete. Amestecam pestele cu legumele, saram si condimentam dupa gust si umplem tartele.
Amestecam cele 2 oua cu branza si facem un amestec care se toarna deasupra. Se coc in cuptorul incins.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu