O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

2 noiembrie 2010

Biscuiti de ciocolată trecuti prin zahăr

Folosim:

o ciocolată amăruie, topită, 200 g  faină, 1 / 2 ceaşcă cacao, 2 linguriţe praf de copt, 1 / 4 linguriţă de sare, 100 g unt la temperatura camerei, 40 g  zahăr brun, 2 ouă mari, 1 linguriță de extract de vanilie, 30 ml  lapte.

În plus, pentru decor: 1 cană de zahăr pudră, 1 cană de zahăr granulat

Amestecăm făină, cacao, praf de copt şi sare. Folosind un mixer, batem untul şi zahărul brun, până când se face cremă. Se adaugă ouăle și vanilia şi batem până iese pufos. Adaugam ciocolata topită şi amestecăm.

Cu mixerul la viteză mică, adăugăm restul de ingrediente şi laptele.Aluatul ar trebui să fie destul de gros şi greu. 

Îl lăsăm în castron, acoperit cu folie de material plastic, şi îl punem  în frigider, peste noapte, sau pentru câteva ore.

Preincalzim cuptorul la 350 ° F. Scoatem aluatul și formăm bile, în mâini, pe care le trecem prin  zahăr granulat şi apoi prin  zahăr pudră. Lăsăm spațiu între cookies de  circa 1,5 cm .

Le coacem timp de aproximativ 11-15 de minute.

Le scoatem din cuptor şi le lăsam deoparte 5 minute, apoi le transferăm pe un suport de sârmă, ca să se răcească.

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape