Ingrediente:3 vinete, 3-4 rosii, 3 cepe, 1 morcov, 3 ardei grasi, 1 patrunjel, 1 telina, sos de rosii, cimbru, patrunjel, 1 capatina usturoi, ulei, sare.
Taiem vinetele rotocoale, le presaram cu sare si le lasam la scurs. Le clatim, le stergem, le trecm prin faina si le prajim in ulei.
Tocam ceapa si o calim, punem si radacinoasele si ardeii, si le lasam sa se patrunda. Intr-un vas de Jena asezam un rand de vinete, unul de ceapa cu legume, unul de rosii felii - si repetam. Intre straturile de legume presaram sare, patrunjel si catei de usturoi tocat.
Se toarna apoi sos de rosii amestecat cu ulei, se presara cimbru sau busuioc si se da la cuptor.
Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

căutare personalizată

Un comentariu:
E buna, am facut si eu.
Trimiteți un comentariu