O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

25 martie 2009

Salata cu morcovi caliti si iaurt


Folosim 4 morcovi frumosi, o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi, o cana de iaurt, cateva stafide, sare, piper, masline si patrunjel verde.
Dam morcovii pe razatoarea mare sau ii taiem cu dispozitivul pentru legume.


Incingem uleiul intr-o tigaie si calim morcovii 7 minute, pana se inmoaie un pic. Sa nu fie moi, ci cum s-ar spune, pe jumatate fierti.
Intr-un bol amestecam iaurtul cu usturoiul pisat sau tocat, adaugam morcovii raciti, stafidele, condimentele. Dupa gust, se poate pune si zeama de lamaie.
Se orneaza cu masline si frunze de patrunjel.

Niciun comentariu:

căutare personalizată