Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
16 februarie 2010
Sote picant de vinete cu naut
Ingrediente: 1 vânătă medie taiata în cuburi
1 lingurita de sare
2 linguri de suc proaspăt de lămâie
apă
1 lingură ulei de măsline
o cutie de năut conservat sau naut pe care l-am fiert noi,
1 ardei roşu tăiat în bucăţi
pasta de ardei iute
cateva felii de gogosari marinati
1 / 2 ceasca sos de rosii
Amestecăm vinetele cu suc de lămâie şi apă. amestecam cu ardeiul feliat si le sotam în ulei de măsline, câteva minute. Adaugam sos de tomate, nautul si celelalte ingrediente; fierbem până când vinata este moale.
Servim cu turte si iaurt (de soia).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
2 comentarii:
Una receta estupenda.
Un saludo.
Merci, Carmen.
Trimiteți un comentariu