O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

16 februarie 2010

Sote picant de vinete cu naut


Ingrediente: 1 vânătă medie taiata în cuburi 
1 lingurita de sare
2 linguri de suc proaspăt de lămâie 
apă 
1 lingură ulei de măsline 
o cutie de năut conservat sau naut pe care l-am fiert noi, 
1 ardei roşu tăiat în bucăţi 
pasta de ardei iute
cateva felii de gogosari marinati
1 / 2 ceasca sos de rosii 

Amestecăm vinetele cu suc de lămâie şi apă. amestecam cu ardeiul feliat si le sotam în ulei de măsline, câteva minute. Adaugam sos de tomate, nautul si celelalte ingrediente; fierbem până când vinata este moale. 
Servim cu turte si iaurt (de soia). 
 

2 comentarii:

Carmen spunea...

Una receta estupenda.

Un saludo.

MariaB spunea...

Merci, Carmen.

căutare personalizată