Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
3 martie 2009
Ardei sau dovlecei umpluţi cu soia
Ingrediente: o punga de soia granule, inmuiata cateva ore in apa calda cu sare si vegeta naturala, , 700 g ardei, 30 g pesmet, verdeaţă, sare şi pier, 250 g roşii (sau suc de roşii), cimbru, frunze de ţelină.
Mod de preparare: Se opăresc ardeii. Soia inmuiata cu sare si condimente se amestecă cu ouă, pesmet, condimente şi verdeaţă. Se umplu ardeii, se aşează într-un vas Jena, se adaugă apă şi roşii tocate (sau sucul de rosii diluat), se presară cu cimbru şi se dă la cuptor, având grijă ca, la nevoie, să se completeze sosul cu apă. La fel se procedează cu dovleceii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu