O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

3 martie 2009

Ardei sau dovlecei umpluţi cu soia


Ingrediente: o punga de soia granule, inmuiata cateva ore in apa calda cu sare si vegeta naturala, , 700 g ardei, 30 g pesmet, verdeaţă, sare şi pier, 250 g roşii (sau suc de roşii), cimbru, frunze de ţelină.
Mod de preparare: Se opăresc ardeii. Soia inmuiata cu sare si condimente se amestecă cu ouă, pesmet, condimente şi verdeaţă. Se umplu ardeii, se aşează într-un vas Jena, se adaugă apă şi roşii tocate (sau sucul de rosii diluat), se presară cu cimbru şi se dă la cuptor, având grijă ca, la nevoie, să se completeze sosul cu apă. La fel se procedează cu dovleceii.

Niciun comentariu:

căutare personalizată