O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

6 martie 2009

Sos tatichi I


Il facem cu iaurt gras, castraveti, usturoi, sare. Facem un mujdei de usturoi peste care turnam iaurtul, omogenizand. Adaugam castraveti rasi prin razatoarea mare si bine storsi de zeama. Presarm menta uscata si dam la rece. Este bun si racoritor cu cartofi prajiti, chfitele, pateuri sarate etc.

4 comentarii:

Genoveva spunea...

Minunat! Rapid, gustos şi sănătos!
Mulţumesc, de mult caut această reţetă!

Anonim spunea...

am si eu o intrebare, acest sos se face cu castraveti proaspeti sau murati? Va multumesc

MariaB spunea...

Sosul se face cu castraveți proaspeți. Dacă vă e frică de E coli, opăriți castravetii numai cîteva secunde, în apă clocotită.

Anonim spunea...

multumesc frumos, abia astept sa-l incerc :)

căutare personalizată