O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

11 iulie 2009

Supa etiopiana de fasole boabe

Ingrediente:
2 cani de fasole boabe (preferabil rosie sau pestrita, dar e buna si cea alba), pusa la inmuiat cu o seara inainte, 1 praz, un morcov, o ceapa, telina, un cartof, 2-3 linguri de fidea.
Fierbem facolea aporoximativ o ora, adaugam prazul si ceapa tocate, morcovii tocati cubulete, la fel si telina, si le mai fierbem 10 minute. Se condimenteaza cu chimen, boia, piper. Adaugam si cartofii taiati cubulete, fideaua, si lasam sa fiarba la foc mic circa un sfert de ora. Se serveste cu lipie sau turte de casa.

Un comentariu:

Sorina spunea...

suna bine...nu stiam de reteta asta

căutare personalizată