Ingrediente:
2 vinete de mărime medie; 4 linguri cu ulei, o ceapă, chimen, chilli sau boia, sare, o cană iaurt natural, frunze de mentă.
Folosim vinete coapte, ca la salata de vinete clasică.
Calim ceapa tocată in ulei, 1-2 minute, împreună cu chimenul. Adăugăm pudra de chilli, sarea, iaurtul și mentă tocată și omogenizăm repede.
Punem și vinetele scurse și tocate și le sotăm cam 5-7 minute, până ce scade lichidul.
Punem pe un platou și ornăm cu fruze de mentă.
3 comentarii:
Îmi place vânătă. Nu am stiut reteta, dar are foarte bună imagine Felicitări şi pupici!
(Me gusta la berenjena.
No conocía la receta pero tiene muy buena imagen
Felicidades y besitos!!)
Da, mi s-a părut interesantă, dar incă nu am făcut-o.
Nu stiam ca vanata merge condimentata cu menta...O sa incerc si eu...
Trimiteți un comentariu