O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

13 februarie 2012

Mai exact, despre INITIUM

 Romania este prima tara din lume care va folosi în agricultura un compus chimic pe baza de initium, din noua clasa a substantelor chimice impuse de“Codex Alimentarius”.
De ce tocmai Romania sa fie prima tara ?
Nu numai că se îmbolnăvește populația, dar ni s-a spulberat și șansa redresării țării, prin agricultura relativ bio și eco, pe care o puteam face!

Pur si simplu otravă
Sunt 2 produse, Enervin™ si Zampro™.
Initium se numește ametoctradin și este un fungicid din clasa Pyrimidylamine / Triazolopyrimidine, a carui structura chimica o puteti vedea aici

Este folosit pentru combaterea daunatorilor și micsorarea duratei in care se obtine recolta. Produsele furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Dar le vom găsi in aproape toate alimentele. De ce?

Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.
http://sitem.herts.ac.uk/aeru/iupac/Reports/1648.htm

Cum se vede, au date după ce a făcut teste numai pe șobolani și acum au inceput să le facă și pe oameni - pe noi, cu aprobarea Guvernului.
 Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologat, probabil, si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.

Ce se intâmplă în organismul uman?
Produsele cu initium cresc cu 65% rata riscului de cancer de colon, substanta  intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism; 1 mg de initium se elimina in aproape un an; folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat; initium ajuta la cresterea rapida a celulelor și va conduce la marirea tumorilor.

Inițial, primele tari care are fi trebuit să testeze Initium ar fi fost cele din America de Sud, dar acestea au refuzat.

CINE SI-A PERMIS SA TRANSFORME CETATENII ROMANI IN COBAI FARA SA LE CEARA ACORDUL? CINE A SEMNAT PENTRU APROBAREA ACESTUI EXPERIMENT?

3 comentarii:

shakuka spunea...

care sunt beneficiile Initium-ului? ar trebui sa vb si despre asta, inainte de a cantari + si -

Maria spunea...

Păi, am spus, intium ucide dăunătorii și stimulează creșterea. Chiar credeți că nu se poate fără, acum, când toată lumea se reintoarce la agricultura eco?

Anonim spunea...

Am copilărit mâncând fără toate aceste ,,apariții,,. Probabil că ieșirea lor la rampă este generată de apariția unor,,personaje,, care nu existau în vremea copilăriei mele.
Tind pre naturat cât se poate, dacă se mai poate...

Zi faină!

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape