Ingrediente:
1 kg morcov
3 linguri de ulei de măsline
2 lingurite de chimen
1 / 4 linguriţă de piper
1 / 2 pahar de apă
3 linguri de oţet de vin alb
1 / 3 cana de ceapă verde
Fierbem morcovii într-o cratiţă, la foc mediu, în apă sărată, aproximativ 8 minute.
Apoi îi scurgem bine.
Amestecăm uleiul cu chimen şi piper, la foc mediu, aproximativ 30 de secunde.
Adaugăm morcovii, apoi 1 / 2 pahar de apă şi oţet. Fierbem la foc mediu, până când lichidul este absorbit, amestecand de multe ori, aproximativ 5 minute. Mai punem sare şi piper.
Îi lăsăm să se răcească, amestecăm cu ceapă sau pătrunjel.
Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

căutare personalizată

Un comentariu:
suna foarte interesant.
Trimiteți un comentariu