O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

1 aprilie 2011

Iahnie de fasole şi spanac

Ingrediente:

1/2 kg fasole uscata, 2 cepe mari, 2 morcovi, 3-4 catei usturoi, foi de dafin, 500 g spanac, sare, piper, boia cimbru.


Fasolea se pune la muiat cu o seara inainte. Se schimba apa. A doua zi se pune la fiert, se schimbă măcar o apă. Când e pe jumătate fiartă, se adaugă 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si calite in ulei. Putem pune şi ţelină sau pastîrnac. Spanacul se opareste si se căleşte cu ceapa si usturoi, cu putin ulei, cu sare, piper si boia. Se toarna totul intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Niciun comentariu:

căutare personalizată