Manâncă natural şi curat *** Retete diverse (ovo-lacto-vegetariene,vegetariene, de post, cu pește)***
O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..
Etichete
Retete ovo-lacto-vegetariane
Retete vegetariene
Retete de post
Retete de slabit
Mancare
Salate
Gustari
X - Ciuperci
Retete cu peste
X - Oua
X - Branza
Deserturi
X - Rosii
hrana vie
x - Legume diverse
E-uri
Carnea
Patiserie
X - Dovlecei
X - Ardei
Alerta
Legume/fructe
Sosuri
Supe/ciorbe
X - Cartofi
X - Morcovi
X - Sfecla rosie
X- Vinete
Pastrarea alimentelor
Boli provocate de alimente
X - Fasole verde
X - Telina
x - Orez
Cumpărarea alimentelor
Kefir
Sanatate
X - Fasole boabe
X - Mazare
X - Spanac
Condimente
Conserve
X - Conopida
X - Mere
X - Soia
X - Varza
Etichete
Tratamente/produse naturale
X - Fructe
X - Iaurt
Gatitul alimentelor
Mezeluri
Pesticide
X - Brocoli
X - Ceapa
X - Gulii
X - Smantana
Cosmetice
Decoratiuni
Ouăle
Petitii
Preparate lactate de casa
Sucurile
Vitamine
X - Castraveti
X - Hrean
X - Malai
X - Naut
X - Paine
X - Paste fainoase
X - Patrunjel
X - Praz
X - Tofu
3 martie 2009
Salata usoara cu legume si branza
In principiu, folosim ce legume dorim. Baza o constituie salata verde.
Adaugam castravete taiat in cubulete plate, ridichi de luna, ceapa verde, cuburi de branza (telemea, svaiter, din soia - dupa gust si dupa dieta), masline, seminte de bostan sau de floarea soarelui.
Sosul se pune cu 15 min. inainte de servire. Apoi, pe margini punem felii de rosii, bucati de castravete si in mijloc - fasii de morcovi. E faina.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
căutare personalizată
2 comentarii:
care sos ?
Multumesc pt. atentionare. Este vorba de sosul clasic, vinegreta, din ulei si lamie sau otet.
Trimiteți un comentariu