O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

3 martie 2009

Peste cu legume la cuptor

Ingrediente: 1 kg peste (intreg, file, cum doriti), 300 g dovlecei si/sau conopida, 400 g mazăre verde, telina si/sau morcovi, 200 g roşii, o legătură de mărar.
Punem pestele intr-o tavă, înconjurată de amestecul de legume - dovlecei cubuleţe, mazăre, roşii pasate. Se toarnă deasupra ulei, apă, condimente. Cui îi place, poate adăuga câţiva căţei de usturoi tăiaţi felii sau piper. Se dă la cuptor, la început în vas cu capac sau acoperit cu hârtie sau folie de aluminiu. Spre sfîrşit, se lasă la gratinat; la servire se presară pătrunjelul tocat.

Niciun comentariu:

căutare personalizată