O parte din retete (cele ovo-lacto-vegetariene) au fost transferate în blogul Bucătăria lacto-vegetariană, unde colecția se îmbogățește de la o zi la alta..

15 februarie 2009

Produse naturale pentru dezintoxicarea organismului


Un preparat biologic activ - numit Detox - din planta gheara matei produce o detoxifiere de înaltă calitate, care curaţa corpul de toate toxinele nedorite. Nici un alt detoxifiant natural nu are o putere similara de curăţare şi capacitatea de dezintoxicare atat de rapida.
Acest supliment biologic activ elimină toxinele, curata sângele, urina, saliva; detoxifiere durează până la câteva luni.
Detox are efect anti-microbian; întăreşte sistemul imunitar si de aceea este recomandat persoanelor cu sistemul imunitar deficitar, chiar si pentru tratamentul SIDA.
Este foarte eficient in diverse infecţii virale.

Detox este un supliment organic
Principalul component de dezintoxicare este Uncaria tomentosa - ghera matei, o planta din jungla peruviana. Este bine cunoscut în literatura de specialitate ca Uncaria tormentosa cuprinde patru alcaloizi biologic activi. Unul dintre ei - isopteropodin - este un bun stimulator al imunitatii, mai puternic decat toate celulele fagosistemice. Planta mai contine polifenoli, triterpeni şi fitosteroizi, care sunt antioxidanţi şi au efect antiviral.

Testari
Rezultatele testelor clinice efectuate în Clinica de sănătate alimentara in Institutul de nutriţie a dovedit că Detox + are un efect imun-modulant, dovedindu-se ca activitatea sistemului imunitar a crescut. În special, nivelul de IG G în plasmă sângelui a crescut de 33%, IG A - de 27% şi C3 componentă alexine - de 32%, în comparaţie cu date brute.
Dezintoxicarea din punct de vedere clinic este dovedita prin protectia oferita împotriva a 17 simptome comune ale mahmurelii: dureri de cap, greaţă, oboseală, deshidratare, dureri in corp, vărsături, ameţeli, diaree şi pierderea apetitului. Când se bea alcool, intră în celule ca acetaldehidă, un compus foarte toxic care cauzează cele mai multe boli legate de alcool cat şi dependenţa de alcool. Corpul nu poate decât să proceseze o anumită cantitate de acetaldehidă, la un moment dat, indiferent cât de mult sau cât de puţin alcool s-a baut. Din acest motiv, de multe ori acetaldehida in exces dauneaza organelor vitale.
Detox este un lider în dezintoxicarea totala a organelor interne, cu plante naturale; se produce si dezintoxicare de reziduuri, substante vatamatoare acumulate din apa si hrana, droguri, alcool, nicotina.

De ce dezintoxicare?
Dezintoxicare nu ascunde toxinele, ci se stimulează procesele fiziologice naturalede eliminare a substanţelor nedorite din organism. Toxinele sunt eliminate definitiv din organism cu un simplu tratament oral.
În cazul persoanelor puternic intoxicate, se tine tratament prelungit.
Poluanţii din aer, alimente şi apă ingerati zilnic afecteaza organele şi ţesuturile;, de aceea dezontoxicarea trebuie facuta periodic. Detox + oferă siguranţă şi reîntinerire.Se recomandă si în perioadele de astenie sau după boli infecţioase.

Supliment 100% organic - Cel mai bun mod de a vă reda sănătatea
Componenţa: o capsulă - 380 mg de Uncaria tomentosa.

Contraindicaţii:
Post-chirurgical, in sarcina, in perioada de locaţie, celor susceptibili de sensibilitate la componentele complexului.

Recomandari:
Pentru adulţi, luaţi o capsulă de două ori pe zi, cu apă. Cost - 23,90 EUR.
Produs de Nutripharma Ltd. grup "ARKOPHARMA" companii, Unitatea 507 - Vest Estate - Waterford Industrial Estate - Ballynaneashagh - Waterford - IRLANDA.

Observatii personale:
Am facut tratament cu Detox - in primele 10 zile am luat doza dubla, apoi am luat cate 2 capsule/zi.
Am inceput in noiembrie 2007 si am luat Detox 2 luni, asociat cu Antiox.
Am continuat apoi inca 3 luni cu Antiox (antioxidanti), Nutrimax (vitamine si hranire) si in ultimele 2 luni am luat si Cupers (detoxifiere ficat.bila). Trebuia sa continui cu tratament pentru rinichi/vezica, dar nu a mai fost necesar.
De atunci nu am mai facut cistita (a trecut atat timp), iar inainte faceam cistita de cateva ori pe an si luam antibiotice puternice (pe baza de urocultura, recomandate de medic ca eficiente, dar dupa ce ma vindecam, dupa cateva luni o luam de la capat). Totul pornise de la un rinichi mai inactiv.
Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape